Marți, 22 octombrie, începând cu ora 16.00 are loc campionatul municipal de fotbal din Alba Iulia. Sala de sport UAB găzduieşte atât meciurile, cât şi licitaţia tricourilor oficiale ale echipelor din Liga 1. Toți banii din încasările evenimentului vor fi donați casei de copii ”Steaua Speranței” din oraş. Biletul de intrare costă de 10 lei.

Începând cu ora 16.00 se desfășoară finala mică a competiției, între echipele Elis Pavaje şi Hanu cu berze. De la ora 17.00 va avea loc și un meci între fetele de la Navobi Alba Iulia și Elis Pavaje. De la ora 18.00 este programat primul meci demonstrativ între ”U” Cluj și echipa turneului, după care de la ora 18.30 va avea loc cel de-al doilea meci demonstrativ, disputat între ”U” Cluj și echipa sponsorilor. La Alba Iulia vor fi prezenți 10 jucători din lotul celor de la Universitatea Cluj Napoca.

După cele două meciuri demonstrative, se va pune la dispoziția firmelor o urnă pentru licitarea tricourilor. Tricourile se vor licita pe rând. Firmele care doresc să liciteze vor pune oferta cu bani în plic, într-o urnă. După ce s-au introdus toate plicurile, organizatorii le vor deschide și câștigătorul tricoului respectiv va fi cel care a introdus cei mai mulți bani în plic.

Echipele care scot tricouri la licitație sunt: Dinamo București, Rapid București, CFR Cluj, ACS Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Oțelul Galați și Pandurii Tg. Jiu.

Finala competiției va avea loc de la ora 19.00, când se vor înfrunta Ampoi II și Lin & Ema.

 
 
 

Publicitate

Publicitate