14947965_1223926567671733_236315269303264251_nLa sfârşitul acestei săptămâni sunt programate, la Blaj, trei întâlniri între Volei Alba Blaj și SCM Piteşti.

Astfel, vineri, 4 noiembrie, de la ora 18.00, se va disputa manşa tur din sferturile Cupei României.

Sâmbătă 5 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea retur din sferturile Cupei României.

La toate cele trei meciuri, intrarea în Sala Timotei Cipariu este liberă.

Adidasi de sala pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole de la cele mai mari branduri sportive. Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

La sfârşitul meciului Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, de sâmbătă, câştigat de campioana României cu 3-0, căpitanul echipei Volei Alba Blaj, Adina Salaoru, a acordat un scurt interviu, în care a vorbit despre debutul sezonului, echipa pe care o conduce din teren şi obiectivele acesteia:

Volei Alba Blaj (VAB): Cum a fost să vezi meciul de pe margine?

Adina Salaoru (AS): E destul de greu să stai pe margine, dar m-am bucurat foarte mult pentru colegele mele care au jucat. A fost o victorie uşoară, am reuşit să ne impunem rapid, până la urmă şi scorul a arătat asta, a fost un meci destul de interesant, având în vedere că toate seturile s-au terminat 25-16.

(VAB): Nici în această vară nu ai făcut pregătirea la Blaj, pentru că ai fost plecată la naţională. Ce fel de lot ai găsit la Blaj şi cum îl caracterizezi?

(AS): Avem foarte multe jucătoare de valoare, dar mai mult decât asta contează că avem un colectiv foarte bun şi cred că asta s-a văzut şi la meciul cu Lugojul.

(VAB): Ai venit de la echipa naţională împreună cu Nneka. Ai pus o vorbă bună pentru transferul la Blaj?

(AS): Nu. Cred că Nneka are toate atuurile pentru ca o echipă să o dorească în colectivul său şi cred că singură „şi-a aranjat” transferul la Blaj.

(VAB): În acest început de sezon ai avut o altă poziţie în teren, din care ai reuşit să punctezi cel mai mult în meciurile în care ai jucat. Cum te simţi în noul rol?

(AS): Încerc să ajut echipa acolo unde este nevoie şi dacă în acest moment pe fals este ceea ce avem nevoie, sunt acolo.

(VAB): Ce îţi propui cu Volei Alba Blaj în acest an?

(AS): Îmi propun să luăm din nou campionatul şi să mergem cât mai departe în Champions League!

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 16.00, echipa va juca pe terenul ultimei clasate, SCMU Craiova, în cadrul etapei a V-a a Diviziei A1.

sursa: Facebook (Volei Alba Blaj)

 
 
 

Publicitate

Publicitate