2Aflaţi în cantonamentul centralizat de la Pensiunea Balea din Câmpeni, uniriştii lui Bebe Brumaru (juniori A respectiv juniori B1) nu prea au timp să se plictisească!

De ce? Pentru că în fiecare zi sunt programate două şedinţe de pregătire, dimineaţa în aer liber iar după amiază la sala de sport din Câmpeni, pentru ca “menul” stagiului montan să fie completat de trei partide de verificare.

Astfel, joi după amiază, de la ora 15.30, uniriştii vor evolua la Baia de Arieş în compania celor de la Arieşul Apuseni (juniori C), vineri vor juca la Abrud, ora 11.00, cu Cuprirom (juniori A1), pentru ca la revenirea acasă să mai dispute un alt amical, sâmbătă, ora 11.00, la Aiud cu Olimpia (juniori A1).

“Astăzi s-au bucurat de zăpadă şi a fost un antrenament de dimineaţă foarte bun iar în această seară vom avea un campionat de tenis de masă, mâine un campionat de biliard, ambele la Pensiunea Balea, pentru ca miercuri, la Bistra, să aibă loc un campionat, la biliard de această dată, iar joi seară, în compania lui DJ Jamaica din Câmpeni, o dăm pe…karaoke” a declarat “Dresorul Fiarelor”, Bebe Brumaru. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate