Unirea Alba Iulia mai găsește surse de finanțare pentru supraviețuire. Mai întâi, Steaua București trebuie să achite aproximativ 90.000 de lei noi echipei din Alba Iulia, bani ce reprezintă taxa te solidaritate pentru Nicușor Stanciu. Acum, după transferul lui Grozav la Terek Groznîi, rușii vor trebui să achite peste 50.000 de euro clubului albaiulian. 

Banii vin ca o gură de oxigen pentru albaiulieni, mai ales că antrenorii sunt neplătiți de luni bune, iar acești bani ar fi o adevărată salvare.

Petrolul Ploiești a încasat 2,5 milioane de euro din transferul lui Grozav, iar fotbalistul va câștiga 500.000 de euro pe an. Totuși din această tranzacție are de câștigat și Unirea Alba Iulia, club aflat în insolvență, dar care l-a format pe Gicu Grozav.

Gicu Grozav este cotat la 2,5 milioane de euro și a fost  crescut de Unirea Alba Iulia, unde l-a avut antrenor pe Neluțu Popa. Grozav a avut un debut bun de sezon, iar evoluțiile lui nu au rămas fără ecou, astfel că rușii de la Terek au plătit 2,5 milioane de euro.

Steaua trebuie să vireze 90.000 de lei până în 16 septembrie

Unirea Alba Iulia va primi până pe 16 septembrie 90.000 de lei de la Steaua București. Echipa din „Ghencea” va plăti aceeași taxă ca Terek Groznîi. Termenul scadent este luni, 16 septembrie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate