iani mitracuUn eveniment nefericit s-a petrecut duminică, pe terenul de fotbal al unei baze sportive din Alba Iulia. Fostul atacant al echipei de fotbal Unirea, Iani Mitracu şi-a pierdut viaţa în timpul unui meci organizat între prieteni.

Iani Mitracu avea 53 de ani şi era preşedintele comisiei de disciplină în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.

Bărbatului i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe care chiar el l-a organizat. Cel mai probabil a suferit un infarct, iar echipajul de Ambulanţă a încercat să-l resusciteze, fără să reuşească să-i salveze viaţa.

“Cu adâncă tristeţe şi disperare… l-am pierdut astăzi, în mod tragic, pe terenul de fotbal, pe cel ce a fost Iancu Mitracu! Dumnezeu să te odihnească în pace, coleg drag!”, au transmis reprezentanţii AJF Alba, pe reţeaua de socializare.

Iancu Mitracu a jucat la FC Unirea, dar şi la Dinamo şi alte echipe importante din România.

Șeful AJF Alba, Sorin Corpodean a scris pe siteul asociației următorul mesaj :

iani mitracu”Nu-l vom uita niciodată pe cel care a fost un mare jucător al echipei Unirea Alba Iulia, dar mai ales un prieten, coleg și om deosebit … Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace Iani Mitracu!

Am fost convocați pentru astăzi … tocmai de Iani …

… în prima fază, la un meci de fotbal între prieteni … tocmai Iani a fost cel care s-a implicat, pentru că dorea să jucăm din nou împreună la final de an … am răspuns convocării foști colegi de la Unirea Alba Iulia, colaboratori de la AJF Alba …

… nu a durat cât trebuia meciul nostru, pentru că în mod cutremurător, l-am pierdut pe Iani chiar pe terenul de joc … un meci pierdut, dar mai ales un prieten drag pierdut astăzi!

… cu mare durere și regret, ne-am despărțit de tine Iani ! Condoleanțe familiei tale, în numele familiei fotbalului din județul Alba! Dormi în pace, Iani !!!”

sursa foto: facebook

 

Comentarii

  1. […] Citește și Tragedie pe terenul de fotbal, la Alba Iulia: Șeful comisiei de disciplină al AJF Alba, Iani Mitra… […]

 
 

Publicitate

Publicitate