Tehnicianul Tomas Bilek și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul cu CSM Satu Mare. Acesta  a pus evoluția modestă a fetelor pe seama unei stări de oboseală, după deplasarea de la Târgoviște.

„E greu să comentezi după un meci ca acesta. Eu cred că echipa a fost obosită după deplasarea de la Târgoviște. Am încercat să schimb defensiva, să schimb orice, dar a fost greu. Am simțit echipa ușor obosită”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Deși înfrângerea a venit pe fondul unei prestații modeste, rectorul Daniel Breaz nu a intrat în panică. Acesta spune că obiectivul baschetbalistelor nu este periclitat de cele două înfrângeri.

„A fost un meci greu, cu o echipă foarte bună. E și normal, atunci când întâlnești un adversar foarte bun, nu poți să evoluezi la cei mai buni parametri, dar așteptăm ca echipa să-și revină și să facem meciuri bune și cu echipele puternice din campionat. Astăzi, echipa nu a jucat  foarte bine, sunt și meciuri bune și meciuri mai puțin bune. Nu înseamnă că, dacă am pierdut un meci, s-a terminat campionatul și ne-am pierdut încrederea și obiectivul nu mai e de atins”, a adăugat Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Luni, formația din Alba Iulia se va deplasa la Arad, pentru partida cu ICIM.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate