IMG_7430Baschetbalista Tiffany Brown a mai primit o lovitură grea, exact în momentul în care se părea că toate greutățile jucătoarei se clarifică. După problemele din ultima săptămână, fundașul echipei CS Universitatea și-a pierdut joi portofelul în care se afla o sumă importantă de bani, dar și actele acesteia.

Evenimentul nefericit s-a întâmplat imediat după meciul de campionat cu Craiova. Din fericire pentru sportivă, un albaiulian a găsit portofelul în zona Hotel Cetate, în jurul orei 14.00. Fără a sta pe gânduri, bunul samaritean albaiulian a făcut un gest demn de urmat și i-a înapoiat imediat portofelul acesteia.

La rândul ei, Tiffany Brown a ținut să îi mulțumească în mod special pe un site de socializare: „Cutie pie saved the day. THANK YOU!”, a scris baschetbalista pe contul său personal de Facebook.

„Nu am stat nici o clipă pe gânduri. Nu m-a interesat câți bani sunt înăuntru sau ce se află în portofel. Singurul lucru la care m-am gândit a fost să caut un document pe care să scrie adresa acesteia sau un număr de telefon pentru a o putea contacta să-i restitui bunul care îi aparține. După ce am văzut al cui este portofelul, am știut pe cine trebuie să caut, așa că i-am lasat un mesaj pe facebook, după care ne-am întâlnit și i-am înapoiat portofelul”, a declarat albaiulianul

Final de zi fericită pentru baschetbalista din SUA, după ce și-a recăpătat portofelul și a reușit să marcheze 4 puncte în meciul de joi.

Alexandru MOROȘANU

 
 
 

Publicitate

Publicitate