IMG_7430După ce a lipsit de la meciul de miercuri cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, din cauză că nu a putut reveni din Serbia, Tiffany Brown s-a întors la echipă și a făcut deplasarea la Oradea alături de fetele lui Popov. Chiar dacă aceasta va fi la meci, antrenorul Miroslav Popov a mărturisit că  fundașul din SUA nu va fi folosit. 

În acest moment șefii clubului din Alba Iulia alături de antrenori se gândesc să ia o decizie în ceea ce privește situația lui Tiffany Brown. Aceasta ar putea scăpa cu o amendă consistentă și să continue la CSU Alba Iulia sau i-ar putea fi reziliat contractul.

„Tiffany s-a întors la echipă, e cu noi la Oradea, dar nu va juca. Peste două zile vom lua decizia finală în ceea ce o privește pe ea”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

De partea cealaltă, președintele clubului, Bogdan Duma susține că va respecta orice decizie va lua antrenorul Miroslav Popov. „Decizia le aparține sută la sută antrenorilor în ceea ce o privește pe Tiffany Brown. Cert este că ea va plăti într-un fel sau altul pentru ceea ce a făcut”, a declarat Bogdan Duma, președinte CSU Alba Iulia.

Sancțiunea ce urmează a-i fi aplicată lui Brown va fi în conformitate cu regulamentul de ordine interioară a clubului, semnat de către toate jucătoarele.

 
 
 

Publicitate

Publicitate