CS Universitatea a parafat un nou contract. Este vorba de transferul conducătorului de joc, Tereza Brantlova, în vârstă de 29 de ani (născută pe 28 octombrie 1982). Sportiva din Cehia a semnat pe un sezon cu CS Universitatea Alba Iulia.

Contactată telefonic în Cehia, Tereza Brantlova (1,72 metri și 69 kg) a confirmat personal mutarea, în exclusivitate pentru Alba24.ro.

”Sunt fericită că voi veni acolo,  sper să fac cel mai bun sezon al meu. Deocamdată este prea devreme să vorbim mai multe despre acest lucru. Am semnat pe un sezon, iar toate informațiile pe care le am despre echipă mi-au fost transmise de antrenorul echipei. Despre România știu câteva lucruri, acum urmează să mă documentez pentru că oriunde merg îmi place să am câteva informații despre locul respectiv”, a declarat pentru Alba24.ro Tereza Brantlova, noua achiziție a echipei CS Universitatea Alba Iulia.

Baschetbalista vine din Spania de la echipa Cadi La Seu. Sportiva a cochetat și cu reprezentativa Cehiei, iar acum va veni la Alba Iulia unde va evolua pe postul de coordonator de joc.

Chiar dacă cei din staff-ul echipei nu au confirmat mutarea, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a confirmat transferul sportivei Tereza Brantlova, dar și pe cel al Jovanei Vukoje de la Bega Timișoara.

”Ne vom lupta pentru locurile 1-4, staff-ul tehnic se ocupă de transferuri, vrem să construim o echipă care ne permite îndeplinirea obiectivului”, a declarat Daniel Breaz.

Pe lângă baschet, Tereza Brantlova mai este pasionată de ski și karate, fotografie, îi place să învețe alte limbi străine, iar în timpul liber îi place să călătorească.

În cazul Terezei Brantlova trebuie menționat faptul că, pe lângă calitățile baschetbalistice de care dispune, trebuie remarcată și frumusețea sportivei de 29 de ani.

În tabăra echipei CS Universitatea totul se desfășoară în mare secret, toate informațiile despre mutările din această vară sunt greu de obținut.

Baschetbalistă și prezentatoare TV

Tereza Brantlova nu este departe nici de lumea showbiz-ului. Aceasta  a prezentat în repetare rânduri pentru Czech TV știri sau diverse evenimente sportive, iar  aceasta a comentat campionatul european de baschet din Polonia, dar și alte evenimente.

FOTO: Terezabrantlova.com

 
 
 

Publicitate

Publicitate