HC Alba-Sebeș, echipa de handbal finanțată de CJ Alba și CL Sebeș trece printr-un moment delicat. După victoria de duminică, la Sebeș s-a instalat haosul. În pauza jocului, viceprimarul Adrian Bogdan a avut o discuție aprinsă cu Octavian Achimescu, dar și cu o parte dintre jucătoare.

După cearta de duminică din pauza meciului, antrenorul Achimescu a mai condus doar antrenamentul de marți dimineață. Seara, acesta a stat doar puțin la sala „Florin Fleșeriu”. Miercuri dimineață, fetele s-au antrenat singure.

Surse apropiate lotului susțin că viceprimarul Adrian Bogdan ar fi vrut să le bage în vestiar pe fete, lucru refuzat de antrenorul Octavian Achimescu.  Contactat telefonic, marți seară, președintele Virgil Costea a confirmat că există unele probleme.

„Au existat ceva discuții, dar nu cred că se pune problema plecării lui, vom vedea într-o zi sau două ce se va întâmpla”, a punctat scurt Virgil Costea.

Miercuri, Virgil Costea și Adrian Bogdan nu au fost de găsit. Dacă președintele respingea apelurile,  viceprimarul Bogdan nu a răspuns deloc la telefon.

Weber, posibil înlocuitor?

În cazul în care Achimescu va părăsi echipa, cel  mai probabil locul acestuia va fi luat de Alexandru Weber. „Momentan nu știu nimic de acest lucru, nici nu știu ce probleme sunt acolo”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Sebeș.

Alexandru Weber a mai fost antrenorul echipei, iar lumea handbalului din Sebeș susține că acesta ar fi fost schimbat tot după astfel de discuții cu Adrian Bogdan.

 

Comentarii

  1. suporter spune:

    Bai frate dar ce drac se face,iarasi vine cel care nu stie sa antreneze.Se pare ca s-a mers prea bine si trebuie desfintat tot in orasul asta de cacao .Cu o conducere care a facut sport crudul adevar este nu se vrea perfomanta in acest oras cu traditie handbal fete si baieti.

  2. Fan spune:

    Cum e posibil ca un om fara specializare in handbal sa vina sa dea indicatii tactice ? Iar daca nu e ascultat tuna si fulgera ? Cum e posibil sa il aduca pe Weber inapoi ? Chiar va bateti joc de fetele alea si de handbalul din Sebes? Un mic sfat (sau mai multe )de la un simplu fan : 1.lasa-ti fetele sa joace, respectati-le si intr-un an o sa aveti handbal de liga nationala. 2. Webere, vezi-ti de handbalul tau masculin si lasa fetele in pace ca le-ai prostiti destul de cap. 3. Bogdane, masoara-ti cuvintele si poarta-te mai civiziliat cand e sala plina , si nu te mai da atotstiutor intr-ale handbalului.
    Iar fetelor, le urez sa castige meci dupa meci ca sa le inchida gura.

 
 

Publicitate

Publicitate