Cel mai bun tenisman din judeţul Alba, Bogdan Borza se află în aceste zile în Statele Unite ale Americii pentru a filma o reclamă alături de Roger Federer, aflat pe locul doi în clasamentul ATP.

Dacă la tenis Borza mai are de muncit pentru a-l ajunge pe Federer, acesta a reuşit totuşi să devină partener de filmări cu tenismanul elveţian. Cei doi vor filma, marţi, o reclamă în oraşul Indiana Wells, unde starul va sosi mâine.

„Am fost foarte fericit când am aflat că voi lua parte la această reclamă. Am emoţii şi acum. Cred că am fost ales datorită rezultatelor obţinute în urmă cu doi ani”, a declarat Bogdan Borza, tenisman legitimat la CSO Cugir şi Tenis Club Bucureşti.

Roger Federer are 32 de ani, în vreme ce Bogdan Borza are doar 15 ani.  Cugireanul vede întâlnirea cu  sportivul care se află pe doi în clasamentul ATP ca o experienţă pozitivă şi speră să-i calce pe urme elveţianului şi la tenis şi nu doar la spoturile publicitare.

Borza va sta până joi în SUA,  iar spotul filmat acum de cugirean va fi pe marile ecrane în luna decembrie a acestui an.

 
 
 

Publicitate

Publicitate