Handbalistele de la HC Alba-Sebeș se vor reuni, miercuri, pentru demararea pregătirilor pentru noul sezon competițional. Obiectivul fixat de conducerea echipei este accederea în Liga Națională de handbal, scop ratat în sezonul precedent.

Echipa din Sebeș se va bucura de sprijinul Primăriei din Sebeș și al Consiliului Județean Alba. În sezonul viitor, echipa va fi pregătită, cel mai probabil, de Seviștean (Teanu) Popa, antrenor care va reveni alături de formaţia la care a cunoscut mari satisfacții în handbalul românesc.

”Am făcut propunerea să revină la Sebeș deoarece este de aici și să nu mai căutăm antrenor în stânga și în dreapta. Să beneficiem de antrenorii care ar trebui să stea în Sebeș și sunt la o anumită vârstă la care le e greu să mai facă performanță departe de casă”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Antrenorul Seviștean Popa a acceptat oferta de a reveni la Sebeș. Cel mai probabil, acesta va fi ajutat de Octavian Achimescu și Alexandru Weber.

”A acceptat în principiu, va colabora cu Octavian Achimescu și cu Alexandru Weber, pentru că el este legat până în august de Campionatele Mondiale de Junioare din Muntenegru.  Un răspuns categoric nu am primit, domnul primar i-a dat două grile de gândire, dar cred că în final totul va fi bine”, a mai spus Virgil Costea.

În această perioadă, au părăsit echipa Roxana Lopătaru, sportivă al cărei împrumut a expirat şi care este în continuare la HC Alba-Sebeș, dar și portărița Edith Cochici, care a ales să-și continue studiile în Franța, unde va evolua pentru o echipă de amatori.

În acest moment, echipa din Sebeș are în cont peste 4 miliarde lei vechi, bani ce ar ajunge pentru buna desfășurare a turului de campionat.

 

 

Comentarii

  1. SUPORTER spune:

    In sfarsit se intorc cei care pun suflet in aceast oras, si implicit in handbalul de aici. Sa speram ca vor putea face un lot omogen caci bani sunt, si sa ne faca mandrii sa mergem la sala !! Hai Sebesu !

 
 

Publicitate

Publicitate