Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are o nouă conducere. După ce fostul director Nichi Nistor şi-a înaintat documentele pentru a se pensiona pe caz de boală, în funcţia sa a fost numit Corneliu Mureşan (27 de ani).

Corneliul Mureşan a fost numit în funcţia de director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, după ce Nichi Nistor a fost pentru o lungă perioadă în concediu medical, din cauza unui atac cerebral suferit în luna mai a acestui an.

Nistor a renunţat la funcţie şi se va pensiona pe caz de boală.

În locul său a fost detaşat Corneliu Mureşan, preşedintele TSD Alba Iulia. Acesta are 27 de ani, iar de şapte ani se ocupă de managementul mai multor firme private din Alba.

Nistor este de părere că venirea unui director tânăr la conducerea clubului poate fi de bun augur, dacă are şi ceva experienţă în spate.

Actualul director spune că are anumite obiective stabilite. „Mi-am propus să rezolv problemele de funcţionalitate ale clubului, care există în prezent. Vreau să stabilim şi anumite obiective pentru anul viitor şi să încerc să introduc câteva sporturi de echipă”, a declarat Corneliu Mureşan.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate