IMG_6834CSU Alba Iulia este pe cale să aibă cea mai puternică echipă din istoria clubului. Surse demne de încredere susțin că oficialii CSU Alba Iulia au parafat contractele cu Alexandra Uiuiu, Elisabeth Pavel și Gabriela Mărginean, în vreme ce Claudia Pop, Florentina Pașcalău, Chrissy Givens și Sasa Cadjo sunt în pole-position. 

CSU Alba Iulia se pregătește intens de Euroligă. Nume importante din baschetul național și nu numai se pregătesc să sosească la Alba Iulia. CSU va fi favorită la titlu în sezonul viitor, iar oficialii din Alba Iulia fac eforturi considerabile ca echipa de baschet să facă o figură frumoasă și în Euroligă.

Givens – jucătoarea care garantează titlul de campioană

Chrissy Givens joacă de cinci sezoane în România, timp în care a cucerit cinci trofee. Patru titluri de campioană cu CSM Târgoviște și cu ICIM Arad. Practic la fiecare sezon jucat în țara noastră, jucătoarea a cucerit titlul de campioană.

Duminică la Munchen a avut loc tragerea la sorți a grupelor din Euroligă, iar CSU Alba Iulia a fost repartizată în grupa A, alături deținătoarea trofeului, Galatasaray.

Group AUMMC EkaterinburgGalatasaray M.P. IstanbulGood Angels KosiceZVVZ USK Praha,Dynamo KurskTS Wisla KrakowLattes Montpellier Agglomeration BasketCSU Alba Iulia

 

Comentarii

 
 

Publicitate

Publicitate