Munca depusă de Dan Mănăilă la formația Europa Alba Iulia începe să dea roade. Tehnicianul albaiulienilor a reușit să-i pună pe picioare pe jucătorii săi, iar aceștia au și produs prima surpriză în turul de campionat. Au remizat 1-1 contra grupării CS Oșorhei, formație angrenată în lupta pentru promovare. Danciu a marcat pentru Europa și a adus primul punct extern din istoria clubului albaiulian în Liga a III-a.

Radu Danciu l-a făcut fericit pe Dan Mănăilă, dar, conform oficialilor albaiulieni, echipa nu a câștigat un punct, ci a cedat după după raportul ocaziilor ratate.

„Am pierdut două puncte. Am făcut un joc frumos, bravo echipei pentru evoluție, ei ne-au luat de sus, dar impresia lăsată în Oradea, nimeni nu a zis că merităm să fim acolo. Îmi pare rău, cuvintele nu-și au rostul”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Europa a evoluat în următoarea formulă: Răducanu –  Lupșan, Andrea, Groza, Arsene – Apetri, Bratima, M. Cristea, Circov – Hârciagă, Munteanu. Au mai jucat: Danciu, Samoilă, Felindean, B.Cristea.

Etapa viitoare, albaiulienii vor juca la Drâmbar cu FC Hunedoara, o altă candidată la Liga a II-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate