Duminică, s-a jucat cea de-a 10-a etapă din cadrul campionatului județean de fotbal Liga a V-a, seria a III-a. Pe lângă rezultatele normale înregistrate în această etapă, s-a înregistrat și o surpriză, și anume în confruntarea de la Pianu, unde liderul a remizat 0-0 acasă cu Viitorul Tărtăria.

ASC Pianu 2013 pierde locul de lider după 5 etape în care au condus seria a 3-a. Viitorul Tărtăria, echipă ce ocupă poziția cu numărul 5, reușește surpriza etapei și smulge un punct important pe terenul formației ce ocupa până azi prima poziție în clasament. Cu trei etape înainte de finalul turului, Colorado Șpring i-a cu asalt prima poziție în clasament, după ce astăzi a reușit să se impună cu 6-1 în deplasarea de la Del Dodo Alba Iulia, profitând de eșecul liderului.

După această etapă, echipa care se clasează cu cel mai bun atac al seriei, este nimeni alta decât formația ce ocupă momentan poziția de lider, Colorado Șpring. În urma acestor 6 goluri marcate astăzi, echipa atinge numărul 50 în ceea ce privește golurile marcate. În schimb, ASC Pianu 2013, ocupanta locului 2, deține în continuare cea mai bună apărare, cu doar 6 goluri primite în toate partidele disputate până acum.

„Lanterna roșie” a campionatului Mureșul Săliștea a fost la un pas să obțină primul punct în acest sezon, însă Independența Cut, echipă poziționată pe a 4-a poziție, a reușit să se impună într-un final la limită, în deplasarea de la Săliștea, scor 4-3.

Vezi toate rezultatele din etapa a 10-a :

Limbenii Limba 0 – 0 CSO Cugir
Andreas Alba Iulia 6 – 3 Euro Șpring
Activ Sport Ciugud 0 – 2 Hidromecanica Șugag
Del Dodo Alba Iulia 1 – 6 Colorado Șpring
Orient Blandiana 1 – 1 Viitorul Răhău
ASC Pianu 2013 0 – 0 Viitorul Tărtăria
Mureșul Săliștea 3 – 4 Independența Cut
 
 
 

Publicitate

Publicitate