caransebes-cugir-1-300x220Promovată în Liga a III-a în urma barajului cu Viitorul Caransebeș, Șurianu Sebeș se scaldă în ape tot mai tulburi. Formația prezidată de Daniel Popa este 100% la mâna edililor din Sebeș care pot decide dacă formația pregătită de Doru Oancea va participa sau nu în eșalonul terț. 

Echipa din Sebeș este la un pas de a-și pierde și pionii de bază din formația lui Doru Oancea. Dacă Radu Ștefan este aproape de Metalurgistul Cugir, Nicușor Bănică, Cristian Bălaș sau Vali Drăgan nu duc nici ei lipsă de oferte, iar incertidutinea de la Sebeș îi determină pe fotbaliști să își caute alte angajamente.

„Practic la ora asta nu mai depinde de noi! Depindem de autoritățile locale. Ne dorim să ne înscriem pentru că ar fi păcat pentru oraș”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș. 

În acest moment Sebeșul suferă total la capitolul sport, asta după ce ambele echipe de handbal au dispărut, în vreme ce handbalul este si el aproape de knock out, totul fiind practic din cauza lipsei de implicare a autorităților locale.

foto: arhivă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate