Inter Ciugud Sâmbătă, 9 august 2014, de la ora 18.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia se va disputa Supercupa AJF Alba, meci în care se vor întâlni AS Inter Ciugud şi CS Industria Galda de Jos.

Cele două formaţii deschid sezonul competiţional 2014-2015, care va debuta în 23-24 august, cu prima etapă de campionat în Liga a IV-a, respectiv cu prima etapă a fazei judeţene de Cupa României.

Înaintea partidei, la Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, la ora 17.00, se va organiza tragerea la sorţi pentru programarea meciurilor noului sezon competiţional al Ligii a IV-a, campionat care va avea 16 echipe înscrise la start.

În pauza meciului de supercupă va avea loc festivitatea de premiere, pentru echipele clasate pe podiumul Ligii a V-a, sezonul 2013-2014 şi pentru golgeterii celor trei serii din campionatele respective.

Echipele şi jucătorii care vor fi premiaţi în pauza meciului de supercupă sunt următorii:

 

Seria I:

AS CIL Blaj – campioană;

AS Unirea Cergău – locul II;

AS Pănade – locul III;

AS Viitorul Sântimbru II – Trofeul Fair-Play;

Erșek Bernath (AS Partizanii Sînmiclăuș) – Golgeter

Seria a II-a:

AFC Micești – campioană;

AS Mureșul Gâmbaș – locul II;

AS FC Decebal Cricău – locul III;

ACS Băgău – Trofeul Fair-Play;

Marc Valentin (AS Național Rădești) – Golgeter;

Seria a III-a:

AS Colorado Șpring – campioană

ASC Pianu 2013 – locul II;

AS Independența Cut – locul III;

AS Limbenii Limba – Trofeul Fair-Play;

Cristurean Florin (AS Hidromecanica Șugag) – Golgeter.

După Supercupa AJF Alba va avea loc festivitatea de premiere, pentru câștigătoarea și finalista Supercupei, respectiv „Jucătorul meciului”. Vă invităm la meci în număr cât mai mare, pentru a vedea la lucru echipele care își vor disputa Supercupa AJF Alba … și să aplaudăm împreună echipele premiate și jucătorii remarcați!

Irina OPINCARIU

foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate