Un cititor Alba24.ro ne-a semnalat la ŞTIREA TA pe ALBA24 bucuria şi entuziasmul cu care fanii echipei Petrolul Ploieşti şi-au primit învingătorii pe Aeroportul Otopeni. 

Reamintim că Gicu Grozav a marcat în minutul 95 golul calificării echipei Petrolul în jocul cu Vitesse Arnhem, iar acest gol l-a transformat pe Gicu Grozav într-un adevărat erou al întregului oraş Ploieşti.

La revenirea în ţară, în momentul în care fanii l-au sesizat pe Grozav ieşind pe poartă, au năvălit peste el, l-au luat pe braţe şi l-au aruncat în sus, mulţumindu-i astfel albaiulianului pentru golul marcat.

„Nu avem decât să-i mulţumim, atât lui Gicu Grozav, cât şi celoralţi albaiulieni care ne fac mândri pe plan fotbalistic!”, a transmis cititorul Alba24.ro.

Pe această cale, şi reporterii Sport.Alba24.ro le mulţumesc tuturor cititorilor pentru implicare, dar felicită totodată albaiulienii care reprezintă cu mândrie numele oraşului Alba Iulia şi rostesc apăsat că ei au provenit de la Unirea Alba Iulia (echipă aflată în pragul dispariţiei în acest moment).

 
 
 

Publicitate

Publicitate