Unul dintre cititorii Alba24.ro a remarcat faptul că unii handbalişti care provin din judeţul Alba evoluează la echipe titrate din campionatul românesc.  Acesta se întreabă care ar fi şansele ca unul dintre ei să ajungă la Sebeş, dar şi dacă antrenorul Alexandru Weber a auzit de vreun nume din cele amintite.

Cititorul Alba24 a dorit să evidenţieze un subiect destul de interesant despre handbalul masculin din judeţ: „Vreau să laud iniţiativa oamenilor care s-au implicat în refacerea echipei de handbal din oraşul Sebeş”.

Acesta a mai transmis o întrebare, în atenţia antrenorului Alexandru Weber: „În proporţie de 99%, echipa este promovată în al doilea eşalon handbalistic. Domnul Weber, puţină lume ştie că din pepinierele de handbal din judeţ nu s-a ales <spuma>, sunt mulţi hanbdalişti care nici măcar nu au ce căuta într-o echipă de handbal. Puţină lume ştie că din judeţul nostru vine portarul de la Potaisa Turda care este locul 3 în primul eşalon, el este cunoscut sub porecla <Pescaru>, puţini mai ştiu că extrema stângă de la Poli Timişoara este din judeţul nostru, cunoscut sub numele Levente Sentpeteri, puţini ştiu că cea mai bună extremă dreapta  din ţară în sezonul 2011-2012 la turneul final de juniori este tot din judeţul nostru şi joacă la Minaur Baia Mare şi se numeşte Lucian Preda”.

În continuare, cititorul şi-a exprimat opinia despre această situaţie: „Astea sunt doar câteva nume de care nu s-a auzit o ştire pe site-ul acesta. De ce nu se încearcă aducerea lor acasă? Vă zic eu, cu echipa pe care o aveţi acum, de un singur nume s-a auzit cât de cât în ţara asta, Radu Balasz, component al lotului naţional de juniori. Oare pe handbaliştii care sunt <spuma> nu-i vrea nimeni acasă? Sau ei ar refuza? Părerea mea e că acest Weber nici nu ştie de existenţa acestor jucători. Sunt mulţi care ar aştepta reacţia dumneavoastră după descrierea acestui eveniment. Aşteptăm o ştire cu răspunsul domnului Weber. A auzit vreodată de  un jucător enumerat mai sus?”

Contactat telefonic, antrenorul Alexandru Weber i-a recunoscut pe toţi cei menţionaţi mai sus. Mai mult, a declarat că doi jucători vor fi transferaţi în vară la HC Voinţa Sebeş, moment în care cel mai probabil gruparea din Sebeş va avea obiectivul de a promova în Liga Naţională de handbal masculin.

”Eu am discutat cu Cornel Medrea şi cu Lucian Negru, pe extrema stângă am 2-3 jucători, deocamdată cei doi mă interesează şi sper să-i aduc din vară. De auzit, am auzit de toţi şi îi cunosc pe toţi . Sunt jucători foarte buni, care necesită un efort financiar pentru orice echipă, nu doar pentru a mea”, a declarat Alexandru Weber.

 

 

Comentarii

  1. hai zic tie spune:

    pasarea malai viseaza =))))

  2. sef galerie spune:

    Saracul de Weber cred ca numai el crede ce vorbeste…. in rest il cred doar necunoscatorii de handbal…iar pt cei care cred in el …va anuntam ca acesti handbalisti sunt inca subcontract ….iar unii dintre ei chiar nu vor sa colaboreze cu un ……om care este ca bomba de la Hiroshima pt acest sport.

  3. gigi spune:

    Weber, ce nume „mare” in handbalul sebesean!? :)) In cel mai scurt timp se vor termina si banii, nu o sa pupati echipa in Liga Nationala la baieti! In scurt timp va intra pe felie si viceprimarul „impinge tava” si va incepe furatul banilor! Pana la vara se va duce totul pe apa sambetei!

 
 

Publicitate

Publicitate