Fără victorie de cinci partide, Unirea Alba Iulia s-a deplasat, marți, spre Arad, pentru jocul de miercuri cu UTA. Fără Bumbac, Bucurică și Mureșan, echipa pregătită de Stelian Gherman nu este favorită în jocul cu ”Bătrâna doamnă”.

După înfrângerea usturătoare cu Gaz Metan Severin, echipa pregătită de Gherman speră totuși să se reabiliteze în jocul cu UTA.

” Vom aborda meciul de la Arad cu mare atenție, UTA vine după două rezultate foarte bune, cel mai important acela cu Poli Timișoara. Noi venim după o serie de meciuri din care am obținut doar un punct. Mergem să încercăm să aducem punct sau puncte, deși va fi foarte greu. Avem jucători suspendați – Bumbac, Mureșan, Bucurică – incert”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Întrebat dacă există o presiune asupra lui sau asupra echipei, tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că aceasta ar exista.

”E normal să fie o presiune. Este o presiune din punctul meu de vedere și asupra mea. Nici mie, personal, nici jucătorilor nu ne convine situația prin care trecem noi acum. Am pierdut umilitor acasă, 4-1. Eu nu pot digera nici acum, nu știu cum poți să iei 4 goluri din două faze fixe ”, a spus Gherman.

Cel mai probabil, Stelian Gherman va miza pe următoarea formulă: Pascal – Potopea, Șerban, Schuller, Oprea – Olteanu, Pleniceanu, Ciofu, V.Florea – Petrescu, Pecarov.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate