Unirea Alba Iulia a rămas fără antrenor după eșecul cu Luceafărul Oradea. Echipa lui Gherman a pierdut 0-3, iar nemulțumit de faptul că cineva ar fi intervenit înainte de meci asupra echipei l-a determiant pe Gherman să plece de la Alba Iulia.

„De mine nu-și bate nimeni joc în fotbal. Nu sunt sclavul nimănui.  Las termen până marți să se rezolve problemele. De mine nu-și bate joc nimeni în sport și în fotbal. Nu poate să vină nimeni să-mi spună. Nu e normal să vii cu o oră jumătate înainte de meci să îmi spui cine joacă cine nu ”, a declarat Gherman.

Cel mai probabil Vasile Trifan ar fi intervenit  asupra celor care vor face parte din lot sau nu.

 

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    Trifan e un papagal si nimic mai mult. Ar trebui interzis pe stadion. El a facut cel mai mult rau clubului. Cred ca e printre putinii ”investitori” din fotbalul romanesc care e cu mult pe ”plus”. A investit cateva mii de euro si s-a ales cu sute de mii de euro, vezi ”afacerea” – Casa Ardeleana. Ar trebui scuipat in fata de suporterii albaiulieni. Hai Unirea

  2. marius spune:

    de vina nu sunt jucatorii sau antrenorul,ci conducatoriiii hotiii cum sa muncesti tu 5 luni fara sa fi platit??nu se poate asa ceva si mai ai si dreptu sa spui cine sa intre sa joace?nu i`a fost oarecum rusine asa??

  3. Anonymus spune:

    ar trebui interzis intrarea pe stadion a stafului tehnic actual , si facut unu nou da pe cine intereseaza, si cat despre Gherman …cum pana acum nu a primit nimic considerabil sa nu se astepte de aici incolo la mai mult 😉 ia trecut vremea , degeaba !

 
 

Publicitate

Publicitate