În perioada 28 iunie – 1 iulie 2012, în localitatea Bugeat din Franţa, se va desfăşura Campionatul European de Orientare pentru Juniori, competiţie la care România a deplasat o delegaţie compusă din 7 sportivi (2 junioare şi 5 juniori) şi 2 oficiali.

Din delegaţia deplasată face parte şi sportivul Ştefan Copeţchi (foto dreapta) legitimat la secţia de orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia, care va concura la categoria Juniorilor I, atât în probele individuale (sprint şi lungă distanţă), cât şi în proba de ştafetă, alături de Prezensky Tamas (CS Transilva Cluj Napoca) şi Bele Felician (CSŞ Baia Sprie).

”Din păcate, susţinerea de care se bucură sportivii de performanţă din partea clubului devine pe zi ce trece tot mai lipsită de coerenţă şi substanţă, fapt care afectează pregătirea şi implicit rezultatele acestora. Sperăm într-o clasare în prima treime a clasamentului în competiţiile individuale şi un loc între primele 15 naţiuni ale Europei în proba de ştafetă”, a declarat Marius Anghel.

Instructorul CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel a mulțumit pentru sprijinul acordat tuturor sponsorilor și partenerilor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate