De vineri şi până luni  a avut loc etapa de debut a Ligii I, ediţia 2013-2014.   Jucătorii din judeţul Alba au dus cu cinste numele judeţului în ţară

Atacantul aiudean Szabolcs Szekely a marcat primul său gol din Liga I în partida câştigată de ACS Poli Timişoara cu Dinamo Bucureşti.  Szekely a jucat 83 de minute în Liga I la debutul echipei ACS Poli.

În partida Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov încheiată cu scorul 3-1 pentru gorjeni, judeţul nostru a avut doi reprezentanţi. Este vorba de mijlocaşul stânga Călin Virgil Cristea de la Pandurii şi de mijlocaşul dreapta Daniel Tătar de la FC Braşov.  Cristea a fost rezervă la gorjeni în vreme ce Tătar a fost introdus pe teren în minutul 46, însă fără a avea mari sclipiri pe teren.

Albaiulianul Nicuşor Stanciu a debutat şi în Liga I pentru Steaua Bucureşti în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Stanciu a jucat o repriză şi a fost schimbat la pauză cu Gabi Iancu.

Gicu Grozav a jucat şi el titular şi a bifat toate minutele în partida câştigată de Petrolul Ploieşti contra Universităţii Cluj. Albaiulianul s-a remarcat în câteva faze, însă nu a reuşit să înscrie. Tot în partida  de la Cluj, fotbalistul originar din Pianu de Jos, Ionuţ Neag a fost rezervă pentru ploieşteni.

Goalkeeper-ul Mihai Adrian Mincă de la CFR Cluj a fost rezerva lui Mario Felgueiras în partida de la Botoşani unde echipa lui Rednic a remizat 0-0.

Un alt aiudean, Răzvan Dâlbea a fost rezervă în eşecul Coronei Braşov cu Oţelul Galaţi, în vreme ce Florin Ilie urmează să fie legitimat la formaţia din Braşov.

Fundaşul stânga, Alexandru Giurgiu, a fost doar rezervă în succesul Astrei Giurgiu cu Viitorul Constanţa.

foto: GSP.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate