CS Universitatae caută al doilea succes  din 2013 și a 10-a victorie consecutivă în jocul de sâmbătă de la București. Gruparea antrenată de Tomas Bilek și George Lăncrănjan nu va avea o misiune ușoară în București unde Sportul vine după un succes în deplasare contra celor de la Nova Vita Târgu Mureș.

Fără Ildiko Nagy accidentată, CSU Alba Iulia trebuie să se impună în jocul cu Sportul deoarece  urmează derbyurile cu Satu Mare și Arad, disputa cu CSM Târgoviște fiind reprogramată pe 27 februarie.

„Încă un meci în deplasare în compania unei echipe incomode, care se luptă pentru intrarea în play-off si pentru care fiecare victorie e ca de aur. Argumentele baschetbalistice sunt de partea noastră, rămâne doar să transpunem în teren diferența de valoare existentă la nivelul lotului de jucătoare. Nu vom putea conta pe Ildiko Nagy, accidentată, dar restul fetelor sunt determinate să nu ne mai producă emoțiile meciului de la Craiova”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CSU Alba Iulia.

Partida de  sâmbătă va începe la ora 16:00 și va avea loc la Arena de Baschet din București.

 

 

Comentarii

 1. Andrei Popescu spune:

  Pe Sportul nu cred ca mai avem norocul sa le batem, daca nu joaca Nagy, o piesa foarte importanta in angrenajul echipei marelui tehnician bilek, nu putem sa asteptam un rezultat pozitiv.
  Dar succes, sa nu se accidenteze cineva, sa putem face partide cat de cat bune cu Satu Mare, Targoviste si Arad, sa putem spune ca „am fost acolo, dar…”.

  1. o persoana spune:

   sincer, dar fara suparare, nu ai nicio treaba cu acest sport;numai vorbesti ca sa nu taci!cred ca esti frustrat din cauza anturajului de la locul de munca si/sau de acasa ca NU esti bagat in seama

   1. FANCSU spune:

    Sint de aceeasi parere cu tine insa cum spune domnul Catalin Craciun fiecare are dreptul sa-si prezinte propria opinie. Norocul e ca nimeni nu ne baga in seama si nu se iau hotariri dupa parerile noastre. Eu le doresc succes si voi sta cu pumnii strinsi in timpul meciului. Sper sa nu ne mai dea emotii,vorba lui Eles ci sa fie in forma maxima.Hai CSU ! Chiar daca va criticam cite o data tot sintem alaturi de voi. Pina si Gaz Metan Medias a luat o infringere rusinoasa de la Farul Constanta si n- murit nimeni de suparare. Este o vorba: ai cistigat continua, ai pierdut continua. Asa-i in sport !!! Bafta!

 2. gio spune:

  Daca o sa castige azi CSU, cred ca o sa fii mai trist decat deca o sa piarda. Nu e asa domnul autor al articolului? :))

  1. Echipa va castiga am incredere in fete in antrenori si conducere. Le tin pumnii

 
 

Publicitate

Publicitate