Becca Tobin a marcat 22 de puncte și a condus alături de Katya Abramzon, CSU Alba Iulia spre o nouă victorie

CSU Alba Iulia s-a impus, sâmbătă, în deplasarea de la Sportul Studențesc, cu scorul de 60-73 (pe sferturi 19-16, 13-23, 15-14 și 13-20). Sportul Studențesc a condus primul sfert cu trei puncte, iar în sfertul secund fetele din Alba Iulia au revenit în joc.

CSU a început ezitant și a pierdut primul sfert cu 19-16, iar, în sfertul al doilea, echipa din Alba Iulia și-a revenit pe fondul schimbărilor făcute de antrenorul de la Sportul, încheind sfertul doi cu 13-123. Scorul pauzei a fost 32-39.

În sfertul trei, echipierele de la Sportul s-au apropiat, dar echipa lui Tomas Bilek nu a avut emoții. A adus din nou schimbări în echipa din Alba Iulia, iar bucureștencele au revenit în joc.

Ultimul sfert a fost benefic pentru gazde, care s-au apropiat periculos pe tabelă, fiind la un singur pas de a întoarce rezultatul.

Succesul de la Sportul e al 10 -lea consecutiv pentru CSU Alba Iulia, dar acum începe greul pentru echipa lui Bilek, deoarece urmează jocurile cu CSM Satu Mare și ICIM Arad.

„A fost un meci mai greu decât ne așteptam, am condus doar cu două puncte, cu 5 minute înainte de final, dar în cele din urmă valoarea superioară a jucătoarelor și-a spus cuvântul”, a  declarat Petru Eleș, director sportiv CSU Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat Becca Tobin 22, Katya Abramzon 17, Jovana Vukoje 8, Tereza Brantlova 8, Amanda Thompson 8, Eni Laza 7, Alexandra Uiuiu 3.

Partida viitoare, CSU Alba Iulia va juca în deplasare la CSM Satu Mare, aflată și ea în derivă.

 

Comentarii

  1. raul spune:

    o sa veniti la satu mareeeeeeeeeeeee-sa vedeti o echipa-hai csm satu mare

  2. sorin spune:

    „csm Satu Mare aflata si ea in deriva” cine mai este in deriva? Alba? cu 10 meciuri castigate….? sa gandim pozitiv!!

 
 

Publicitate

Publicitate