Sportul Sebeș a renunțat luni la activitatea sportivă. Echipa patronată de Gabriel Țoțonea a așteptat sprijin din partea autorităților locale, dar acesta a întârziat să apară, iar echipa Sportul Sebeș s-a retras din Liga a IV-a din Alba. 

Sportul Sebeș a dereglat practic toate planurile AJF Alba, deoarece mai mult ca sigur, miercuri, înainte de Supercupa AJF Alba, va avea loc tragerea la sorți pentru a stabili programul turului la Liga a IV-a.

Patronul echipei Sportul Sebeș: „Așa nu mai merge, ni s-a promis sprijin”

Patronul echipei Sportul Sebeș, Gabriel Țoțonea a declarat că nu desființează echipa, ci doar o retrage din Liga a IV-a: „Luăm o pauză, să ne revenim, ni s-a promis sprijin că suntem ajutați, cât am putut am ținut steagul sus, dar acum nu mai merge”.

Sportul Sebeș a avut performanțe notabile la nivelul județului, iar sezonul trecut a reușit o clasare onorabilă în sezonul precedent.

Exod de jucător la Energia Săsciori

Cel mai probabil, fotbaliștii de la Sportul Sebeș nu vor rămâne pe drumuri. De pildă, Mitrea, Iuoraș și Bălaș au mers la Performanța Ighiu, portarul Stănilă a ajuns la Viitorul Sântimbru, în vreme ce alte nume, precum Marcel Țoțonea, Pienar, Selagea și probabil Diaconu vor pleca la Energia Săsciori.

Andreica a ajuns la Inter Ciugud, iar portarul Ifrim, la Dalia Sport Daia Română.

 
 
 

Publicitate

Publicitate