Miercuri a avut loc prima și singura etapă intermediară din turul Ligii a IV-a. Sportul Sebeș – CSO Cugir a fost singurul derby al etapei cu numărul șase. Partida de pe Stadionul „Pielarul” s-a încheiat cu scorul de 0-1, iar CSO Cugir pare de neoprit în acest sezon.

Vezi mai  jos rezultatele și arbitrii etapei a șasea:

Sportul Sebeș – CSO Cugir 0-1

Meciul desfăşurat pe terenul Pielaru din Sebeş a fost destul de încrâncenat. Oaspeţii au învins datorită golului marcat de Alin Şuteu după o pasă venită de la căpitanul Itu. După această partidă CSO Cugir se menţine aproape de liderul Cuprirom Abrud, în timp ce Sportul Sebeş a pierdut nişte puncte importante în economia campionatului.

Arbitri: Vasile Rodina (Alba Iulia), Adrian Mărginean, Daniel Popa (Aiud)

FC Cugir – Arieșul Apuseni Baia de Arieș 8-0

Pe Stadionul „Parc” din Cugir, FC Cugir a făcut instrucţie cu Arieşul Apuseni Baia de Arieş. Cugirenii au învins echipa lui Marius Dup, iar această înfrângere nu va fi uitată prea curând de moţi. După această victorie, FC Cugir urcă pe poziţia a patra, în timp ce Arieşul Apuseni Baia de Arieş se îndreaptă încet-încet spre Liga a V-a.

Arbitri: Daniel Georgiu (Aiud), Sebastian Mureșan (Sebeș), Petru Mulea (Aiud)

Arena Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș 2-3

Arena Alba Iulia şi Rapid CFR Teiuş au arătat poate cel mai frumos meci din această etapă. Echipa antrenată de Ovidiu Barna a suferit a treia înfrângere din acest sezon, în timp ce Rapid CFR Teiuş a bifat doar a doua victorie din campionat. După şase etape, Arena Alba Iulia se află pe poziţia a 10-a cu 7 puncte, în timp ce Rapid CFR Teiuş ocupă poziţia a 9-a cu 8 puncte.

Arbitri: Radu Lazea, Aurelian Sîrbu, Virgil Tătar (Aiud)

Inter Ciugud – Viitorul Sântimbru 2-4

Echipa condusă de Sorin Mărginean a bifat a treia victorie, după ce a învins la Ciugud, echipa din localitate cu scorul de 4-2. După cinci partide, Viitorul Sântimbru are 9 puncte, iar etapa viitoare va evolua împotriva liderului, Cuprirom Abrud. De partea cealaltă, Inter Ciugud ocupă doar poziţia a 11-a, cu doar 6 puncte, iar etapa viitoare vor avea viaţă grea la Cugir împotriva CSO-ului.

Arbitri: Adrian Damian (Blaj), Vasile Dărămuș (Aiud), Florin Moldovan (Blaj)

Olimpia Aiud – Performanța Alba Iulia 1-0

Olimpia Aiud continuă parcursul bun din acest campionat, după ce a învins Performanţa Alba Iulia cu scorul de 1-0. Se pare că nici venirea experimentatului Nicolae Kiraly nu a fost cu noroc pentru albaiulieni care au doar cinci puncte din cinci partide. După şase etape, Olimpia Aiud se află pe poziţia a 5-a, în timp ce Performanţa Alba Iulia nu reuşeşte să-şi revină din pumni, fiind doar pe locul 12 al clasamentului.

Arbitri: Corneliu Aron, Marian Croitoru, Alexandra Coca (Alba Iulia)

Cuprirom Abrud – Energia Săsciori 5-0

Liderul Cuprirom Abrud continuă seria bună a meciurilor. Abrudenii au învins cu scorul de 5-0 nou-promovata Energia Săsciori, iar după şase partide au un golaveraj surprinzător: 21 de goluri marcate şi doar două primite. După această etapă, Cuprirom Abrud se află în continuare în poziţia de lider cu maximum de puncte, în timp ce Energia Săsciori ocupă locul a 13-lea cu patru puncte din şase partide.

Arbitri: Vasile Costin, Andrei Benke, Daniela Sîrbu (Alba Iulia)

Cătălin CRĂCIUN

FOTO: Andreea CREŢIU

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate