Sfârşitul de săptămână aduce pentru cei mai mulţi dintre noi Sfintele Sărbători de Paşte, una dintre cele mai importante sărbători ale creştinătăţii.

Sportivii CS Unirea Alba Iulia nu se pot bucura din plin de aceste momente, fiind programate competiţii chiar în această perioadă. Astfel că Roxana Duţă (foto) va lua startul în proba de semimaraton, din cadrul „Vienna City Marathon”, care se va desfăşura chiar în ziua de Paşte, duminică, 15 aprilie 2012. Sportiva este legitimată la CS Unirea/CS Universitatea Alba Iulia şi este pregătită de prof. Gabriel Avram.

La competiţia din capitala Austriei se vor alinia la start o serie întreagă de performeri din elita mondială, culminând cu deţinătorii recordurilor mondiale Haile Gebrselassie (Etiopia) şi  Paula Radcliffe (Anglia).

Tot la acest final de săptămână se va desfăşura  „BROWN CUP”, competiţie de Orientare care are loc în fiecare început de an în Bulgaria. La aceasta vor participa şi  7 sportivi ai secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia şi anume Irina Maiorescu, Andreea Dănilă, Tamas Bogya, Radu Milea, Robert Muscaliuc, Ștefan Copețchi, Vasile Aluaș

„Îmi doresc ca toţi sportivii care intră în competiţii în această perioadă să se întoarcă acasă mulţumiţi de rezultatele obţinute. Atât lor cât şi sportivilor şi antrenorilor care nu au competiţii în această perioadă le doresc să aibă parte de  Sărbători Fericite alături de cei dragi! Hristos a Înviat”, a declarat Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

Competiţia va avea două etape, prima zi fiind programată proba de Sprint, iar a doua zi fiind proba de Medie Distanţă, etapă care punctează în clasamentul mondial feminin şi masculin al seniorilor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate