Luna iunie are o miză extrem de importantă în calendarul Federaţiei Române de Powerlifting. De următoarea perioadă depinde stabilirea unui rezultat istoric pentru această ramură a sportului românesc, la nivel internațional.

În perioada cuprinsă între 5 şi 10 iunie, în Danemarca, se desfășoară Campionatul European de Powerlifting, destinat juniorilor atât la masculin, cât și la feminin. România atacă această competiție cu speranța obținerii a cel puțin două medalii la nivel continental, idee îndreptățită de nivelul de pregătire la care au ajuns sportivii români și de calitatea de favoriți în cadrul a cel puțin două categorii de greutate.

Delegația României la această competiție continentală va fi condusă, în drumul spre medaliile de aur, argint și bronz, de către şefii FR Powerliting, Ioan Frățilă și Ovidiu Pănăzan și este formată din: Anamaria Motoca (categoria 52 kilograme), Emilia Bulai (57 kg), Andra Ghineț (63 kg), Andreea Andrei (84 kg), Carmen Pîrva (84 kg), Laurenţiu Avram (66 kg), Alexandru Cazacu (83 kg), Marco Darcov Sava (83 kg).

Și de această dată, participarea lotului României la o competiție internațională de cel mai înalt nivel posibil nu a fost ferită de peripeții financiare, pe care nici o structură sportivă nu le dorește.
 

 
 
 

Publicitate

Publicitate