Alexandru Weber Echipa de handbal feminin din Sebeș speră la promovarea în Liga Națională de Handbal Feminin. Gruparea pregătită de Alexandru Weber a învins dramatic în derby-ul cu Mureșul Târgu Mureș și mai speră la promovare. 

Aflată pe locul trei înaintea partidei de la Târgu Mureș, echipa din Sebeș și-a jucat ultima carte în lupta pentru promvoare, carte ce s-a dovedit a fi câștigătoare pentru HC Alba-Sebeș.

În prima repriză formația noastră a condus cu 4 goluri, scorul la pauză fiind 6-10. După pauză sebeșencele au luptat și au sperat până în ultima clipă la victorie.

În urma acestui succes HC Alba-Sebeș acumulează a noua victorie consecutivă și se află pe ultima treaptă a podiumului.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Mădălina Bonea 5, Lavinia Dobromir 4, Bianca Bogdan 3, Ana Ciolan 3, Paula Chirilă 3, Simina Neag 1, Cristina Malac 1, Viorica Muntean 1, Paula Hoha 1, Cristina Durac 1.

Virgil Costea: „Am condus tot meciul”

Bucuros de victoria cu Mureșul Târgu Mureș, președintele echipei HC Alba-Sebeș și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului, fiind copleșit de bucurie.

„A fost un joc disputat la maxim, am fost cu nervii încordați tot meciul, tranziția din apărare în atac s-a făcut foarte ușor, doar o șansă, o sclipire de moment a făcut diferența, deși am condus tot meciul”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Etapa viitoare HC Alba-Sebeș va juca acasă într-un alt meci de foc cu CSM Slatina, liderul seriei.

 
 
 

Publicitate

Publicitate