CS Unirea Alba Iulia și CS Universitatea se pregătesc să participe la prima competiție de anvergură din acest an. Este vorba de  finala Campionatului Național de Marș, eveniment la care vor participa atât juniorii, cât și seniorii.

Competiția va avea loc la Reșița pe 11 martie, iar Alba Iulia va fi reprezentată de 12 sportive. Este vorba de opt junioare, componente ale echipei CS Unirea și patru senioare, care vor concura pentru CS Universitatea Alba Iulia.

CS Unirea va fi reprezentată de: Mihaela Acatrinei, Maria Acatrinei, Marina Neag, Bianca Molnar, Francisca Molnar, Patricia Rojneai, Denisa Popa și Petronela Bulgaria. De partea cealaltă, CS Universitatea va fi reprezentată de Alexandra Suciu, Mădălina Istrate, Ana Maria Groza și Ana Rodean.

”Așteptăm să luăm medalii măcar la echipe. Dar sper și la individual, pentru că sunt fetele bune. Am avut unele probleme, fetele au avut varicelă. Sperăm să fim în primii trei”, a declarat Mariana Bucerzan, antrenoarea celor 12 atlete.

Directorul CS Unirea, Marius Anghel este optimist înaintea competiției de la Reșița și își pune mari speranțe într-o medalie pe echipe. ”În ceea ce privește CS Unirea, aștept de la junioare chiar și un titlu național, de la Acatrinei sau de la Molnar. Pe echipe nu au cum să nu ia medalie. La senioare sunt convins că vor câștiga pe echipe detașat și sper ca Ana Maria să câștige”, a declarat Anghel.

 
 
 

Publicitate

Publicitate