Volei Alba-BlajVolei Alba-Blaj are șanse reale să joace finala campionatului la volei feminin. Vineri și sâmbătă la București formația pregătită de Branko Gajic a jucat primele duă manșe a finalei care se va juca în sistemul 3 victorii din 5 meciuri. Dacă vineri echipa din Blaj a pierdut în setul de aur, sâmbătă, gruparea noastră a reușit o victorie categorică 3-0, iar fanii echipei pot spera la o finală. 

Vineri Volei Alba-Blaj a pierdut greu cu 3-2 în fața echipei Dinamo București, după o perstație excelentă. Sâmbătă a venit însă ziua izbăvirii deoarece gruparea lui Gajic a învins fără drept de apel Dinamo  cu 3-0 și se întoarce cu o victorie din primele două jocuri din semifinale.

„Putem spune că sperăm la finală deoarece mai avem două meciuri de jucat acasă, nu va fi ușor, dar victoria obținută la Bucureștin e dă speranțe”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Alba-Blaj

În partida de sâmbătă Roxana Ivanov a  suferit o accidentare ușoară la încălzire, dar ea va fi aptă pentru partidele de la Blaj, dispute ce vor avea loc pe  2-3 aprilie în sala „Timotei Cipariu” din Blaj.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate