Viitorul Sântimbru are un nou antrenor pentru sezonul viitor. Este vorba de Sorin Mărginean, fostul antrenor al echipei Performanța Alba Iulia. Acesta va fi ajutat la echipa din Sântimbru de Gheorghe Bran. A fost legitimat și ca jucător, astfel că tehnicianul echipei Viitorul își va ajuta echipa și din teren.

În sezonul ce stă să înceapă, Sorin Mărginean nu are obiective mărețe alături de gruparea din Sântimbru. Acesta a mărturisit că va pune accentul pe jucătorii tineri, iar după 4-5 etape vor vedea unde se situează.

„Noi ne dorim să jucăm un fotbal cât mai frumos. Am ales Viitorul Sântimbru pentru proiectul de acolo, pentru baza sportivă pe care ne vom muta în acest tur. Nu ne dorim promovarea, îi lăsăm pe alții să o facă”, a declarat Sorin Mărginean, antrenor principal Viitorul Sântimbru.

În prima etapă, Viitorul Sântimbru va juca cu CS Zlatna, echipă care momentan este neprogramată în runda inaugurală.

 

 

Comentarii

  1. Oly spune:

    Hulea felicitări că l-ai dat afară pe Rojneai! Poate ţi se şterge acum eticheta de escroc ca şi Rojneai! Oricum la câte poveşti ţi-a scos că nu lai plătit, că din cauza ta s-a certat cu actuala concubină şi că i-ai lăsat actuala concubină gravidă şi câte alte poveşti de genul acesta a spus de tine! La ce etichetă are Rojneai ajungeai mai rău ca el să fi etichetat! Felicitări!

 
 

Publicitate

Publicitate