IMG_4360Duminica de Rusalii a fost o zi plină pentru fotbalul județean. La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în sala A9, a avut loc Adunarea Generală a AJF Alba, în cadrul căreia s-au derulat alegerile pentru postul de președinte și vicepreședinte. În urma voturilor, Sorin Corpodean a fost desemnat președinte al AJF Alba.

După primul tur de scrutin, Sorin Corpodean a obținut 35 de voturi, Augustin Damian 10 voturi, iar Iulian Nichimiș 28 de voturi, în vreme ce un vot a fost anulat.

Surpriza neplăcută pentru Augustin Damian a fost dată de cele 10 voturi primite, deși în campania electorală spunea că va obține „cel puțin 50%”. Se pare că Gusti Damian va trebui să aștepte încă patru ani pentru a da afară secretariatul general de la AJF Alba.

Emoții mari la turul doi, doar un vot i-a despărțit pe cei doi candidați, iar Sorin Corpodean va fi în continuare președinte al AJF Alba.

Reamintim că aceasta conduce Asociația Județeană de Fotbal din 1999, iar în toți acești 15 ani fotbalul județean a cunoscut o mare dezvoltare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate