DSC02795Aseară am fost la meci! La baschet! Lângă mine, Sorin Corpodean preşedintele AJF Alba.

Înainte de pauza mare, îi sună telefonul şi cineva, Marius Mărgărit de la GSP, îl întreabă “Ştii ceva despre sentinţă? Se spune că ai luat patru ani cu suspendare!” Fără reacţie în primă fază, Sorin spune “Nu se poate întâmpla una ca asta!”

Citește și Decizie finală în dosarul „MITĂ pentru ARBITRI”: Președintele AJF Alba, Sorin Corpodean CONDAMNAT la 4 ani de închisoare

Dar, după ce butonează mobilul pare că este împăcat cu situaţia. “Este decizia lor, iar mâine (n.a. astăzi) îmi voi prezenta demisia din funcţia de preşedinte al AJF Alba. În aceste condiţii nu am ce să mai caut în fotbal iar celor care-mi vor lua locul la AJF Alba le doresc mult succes. De acum, fiecare merge pe drumul lui, eu de altfel am fost toată viaţa pe drum, şi cred că a venit momentul să stau mai mult lângă cei care au fost mereu alături de mine, şi aici mă refer la membrii familiei mele” a punctat Corpodean.

Cu toate că m-a rugat să nu scriu nimic din această aşa zisă declaraţie la cald (n.a. a fost de fapt vorba despre o simplă discuţie, nimic oficial), eu…am sărit calul şi am publicat-o, şi sunt sigur că AJF Alba şi fotbalul din judeţ vor avea numai de pierdut în urma demisiei lui Sorin Corpodean.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, nu mă erijez în apărătorul OMULUI Sorin Corpodean, însă, în opinia mea, cam aşa arată viitorului fotbalului din judeţ. Adică, un pic mai sărac! Cu toate că poate acum, odată cu plecarea lui Sorin Corpodean, se vor găsi şi banii necesari pentru continuarea parteneriatului cu Consiliul Judeţean Alba!!!

Pantru amatorii de statistică iată care au fost deciziile date în cazul “Mită pentru arbitri” Cornel Penescu (fost patron FC Argeş) – 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea drepturilor, Gheorghe Constantin (fost şef CCA) – 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea drepturilor, Sorin Corpodean (fost arbitru) – pedeapsă majorată de la 3 la 4 ani cu suspendare, durata termenului de încercare majorată de la 7 la 8 ani, Marcel Lică (fost vicepreşedinte CCA) – 3 ani de închisoare cu suspendare, Sorin Caia (fost arbitru) – 3 ani de închisoare cu suspendare, Lucian Dan (fost arbitru) – 3 ani de închisoare cu suspendare, Aurelian Bogaciu (fost arbitru) – 3 ani de închisoare cu suspendare, Liviu Făcăleaţă (fostul director al societăţii PIC) – 5 ani de închisoare şi 3 ani interzicerea drepturilor, Dan Libertatu (fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş) – 3 ani de închisoare. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate