IMG_6999Șoc la Sebeș! Deși echipa HC Alba-Sebeș a obținut un loc 2 care îi permite accesul la jocurile pentru barajul de promovare în Liga Națională de Handbal Feminin, nu toate lucrurile par a merge ca pe roate în Sebeș. 

În urmă cu câteva zile, una din cele mai bune sportive din lotul antrenat de Alexandru Weber, portarul Viorica Suba, și-a depus memoriu la Federația Română de Handbal pentru a deveni jucătoare liberă de contract. Motivul pentru care Suba a făcut asta este simplu.  Jucătoarele de la HC Alba-Sebeș nu au fost plătite timp de trei luni de. Ultimii bani pe care jucătoarele i-au văzut au fost dați înainte de Sărbătorile Pascale.

Chiar dacă în cele din urmă, vineri s-au achitat două salarii restante, pe luna februarie și martie, echipa din Sebeș mai are de primit restanța pe luna aprilie, bani pe care cel mai probabil, fetele lui Weber îi vor primi înainte de jocurile de baraj.

Cea care a confirmat depunerea memoriului, a fost chiar Viorica Suba, însă aceasta nu a dorit să ofere mai multe detalii despre despărțirea de Sebeș. Cel mai probabil portarul echipei HC Alba-Sebeș, nu va mai evolua în sezonul viitor la Sebeș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate