Vești bune pentru baschetbalistele de la CSU Alba Iulia și LPS Alba Iulia. Sica Cuzic și Andreea Beldian (ambele de 17 ani) au fost convocate al lotul național de junioare, destinat sportivelor sub 18 ani. 

Prestațiile bune de la echipa de junioare a LPS Alba Iulia le-au propulsat pe cele două baschetbaliste de perspectivă la lotul național, echipă ce ar fi trebuit pregătită de antrenorul George Lăncrănjan, tehnician care a refuzat din motive personale această invitație.

Ambele sportive au 17 ani, Sica Cuzic evoluează pe postul de fundaș, în vreme ce Andreea Beldian este conducător de joc.

„Suntem bucuroși că două jucătoare care reprezintă CSU și LPS au fost convocate sper să prindă expeiență și câteva minute la campionatul european. Sunt jucătoare de perspectivă și eu zic că o să ne ajute și la Divizia A în doi ani”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor scund al echipei CSU Alba Iulia.

Fetele se vor pregăti la Cluj-Napoca până la mijlocul lunii iulie, după care se vor deplasa la Campionatul European de baschet Under 18, unde vor întâlni Ungaria, Letonia și Scoția.

 
 
 

Publicitate

Publicitate