Un tânăr în vârstă de 22 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul judeţean din Alba Iulia după ce a fost grav rănit într-un accident rutier. Prietenii acestuia au demarat o campanie pe Facebook pentru donare de sânge. Tânărul a ajuns la spitalul din Blaj, sâmbătă, în jurul orei 15.00, cu răni produse în urma unui grav accident rutier. El a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost operat în cursul nopţii. Starea acestuia este, în continuare foarte gravă. 

Potrivit IPJ Alba, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, lovind un cap de pod şi apoi zidul unei case.

”Vă rog pe cei care puteţi şi aveţi dorinţă de a ajută un om la nevoie…. avem nevoie de sânge…. Este nevoie de sânge pentru a ajută o viaţă să meargă mai departe. Cei care doresc să ajute pot să o facă în numele lui Nemeş Gabriel, are mare nevoie!!! Sper să înţeleagă toată lumea disperarea”, se susţine în anununţul promovat intens pe Facebook.

Evenimentul rutier s-a produs pe raza localităţii Sîncel. Tânărul împlicat în accident se numeşte Nemeş Gabriel, este arbitru asistent și face parte din corpul tinerilor arbitri care oficiază și în cadrul Campionatului Național al juniorilor republicani, este din Şona şi conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba, pe direcţia Jidvei – Blaj. Din primele cercetări rezultă că a pierdut controlul asupra…

citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate