„Telenovela” Europa Alba Iulia continuă. După ce principalul finanţator, Eugen Lăpădat a anunţat că echipa s-ar putea desfiinţa, pentru formaţia care a evoluat la Zlatna în a doua parte a turului din Liga a III-a vin şi veşti bune.

Gruparea din Alba Iulia are şanse mari să continue în Liga a III-a, tot cu Dan Mănăilă antrenor, asta după ce la mijlocul lunii decembrie tehnicianul arădean a primit înştiinţarea că este liber de contract. Totuşi, încetarea contractului a fost o „găselniţă” a şefilor albaiulieni pentru a reduce cheltuielile pe perioada de iarnă.

„Echipa continuă în Liga a III-a, aşteptăm acum să vedem ce vom face care va fi bugetul pe 2013. Am vorbit şi cu Dan (n.r. Mănăilă) şi va continua la Europa”, a declarat Liviu Coacăză, preşedinte Europa Alba Iulia.

Totodată, echipa pare să-şi fi găsit o sursă de finanţare. Potrivit unor surse apropiate echipei, Consiliul Local sau cel judeţean ar urma să se implice în finanţarea formaţiei din Alba Iulia.

Dan Mănăilă: „Am vorbit cu domnul Liviu Coacăză, mi-a spus că vom continua”

Revenirea la Europa a lui Mănăilă a fost confirmată chiar de antrenor. Acesta s-a gândit şi la data reunirii lotului, care va fi cel mai probabil 28 ianuarie.

„Am vorbit cu domnul Liviu şi mi-a spus că vom continua, eu vreau să rămân la Alba Iulia, am lucrat foarte bine cu oamenii de acolo şi cu jucătorii. Să vedem, reunirea va fi probabil pe 28 ianuarie sau undeva după 20 ianuarie, oricum. Eu m-am gândit că am nevoie de 6 săptămâni de pregătire”, a declarat Mănăilă.

Echipa nu va mai juca în retur la Zlatna şi nu ar fi exclus ca „alb-albaştrii” să evolueze pe „Cetate” sau, dacă nu, la Drâmbar, pe arena „Mureşul”.

Până în acest moment, de la echipă au plecat Munteanu, Arsene şi Groza, dar ultimii doi ar putea reveni asupra deciziei dacă Dan Mănăilă se va întoarce la club.

 

 

Comentarii

  1. CNV spune:

    imi vine sa rad;))

    1. abandon spune:

      razi tu razi da’nu-i rasu’ tau…

 
 

Publicitate

Publicitate