1În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ziua de 20 martie au fost rezervată sportului rege.

Astfel, vineri 20 martie, șaisprezece echipe din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2015.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Poliției municipiului Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Poliției orașului Ocna Mureș, locul III a fost ocupat de “Inter City” echipa Serviciului Județean a Poliției Transporturi Alba, iar pe locul IV s-a clasat “Frauda” echipa Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

(P)  Echipament pentru fotbal  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Cel mai bun portar a fost desemnat Maria Florin din cadrul echipei Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cel mai bun jucător a fost desemnat Sârbu Andrei iar golgeterul campionatului a fost Trif Radu ambii din echipa Poliției municipiului Alba Iulia.

Diploma “fair play” a fost atribuită echipei „Criminaliștii” iar cea mai spectaculoasă echipă a fost desemnată echipa „Old Boys” care a avut în componența sa pe Brumaru Florian – cel mai vârstnic jucător. Și pe această cale, organizatorii, adresează mulțumirii tuturor celor care au participat la această competiție, precum și Asociației Județene de Arbitraj Alba, Centrului Medical Județean Alba și gazdei AAdruian Himcinschi.

Reamintim faptul că, în contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.

Astfel, marţi 24 martie, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când toţi doritorii vor avea posibilitatea să viziteze instituţia. La ora 11.00 este planificat un exercițiu demonstrativ ce se va desfășura în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În aceeaşi zi, începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, instituţii de colaborare şi jurnalişti. Miercuri, 25.03.2015, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar şi vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

Momentul aniversar va fi sărbătorit şi la nivelul poliţiilor municipale şi orăşeneşti prin organizarea de activităţi informativ preventive, sportive şi de caritate. Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba care, de Ziua Poliției Române, le urează tuturor polițiștilor un călduros LA MULȚI ANI! (Comunicat de presă)

 
 
 

Publicitate

Publicitate