CS Universitatea este la un pas de a-şi îndeplini unul din obiective. În datele de 11 şi 12 decembrie, la Alba Iulia va avea loc dubla dispută dintre CSU Alba Iulia şi CSBT Alexandria.

Ambele jocuri din sferturile de finală vor avea loc la Alba Iulia, deoarece gruparea din Alexandria a acceptat să se joace aici. În 11 decembrie, când ar fi trebuit să aibă loc partida de la Alexandria, în sala sporturilor va avea loc un turneu de fotbal, astfel că singura soluţie a fost susţinerea meciurilor la Alba Iulia.

„E un avantaj pentru că în primul rând e o deplasare lungă, grea, e o sală grea la Alexandria şi până la urmă când joci acasă, în afară de granzii campionatului, ai prima şansă”, a declarat Petru Eleş.

Dacă echipa se va califica în semifinală, gruparea din Alba Iulia îşi poate îndeplini unul din obiective. Indiferent de rezultatul din semifinală, formaţia „alb-albastră” are şansa de a cuceri o medalie.

„Eu, de când am venit la Alba, consider că lucrurile se fac aşa cum trebuie, faptul că se îndeplineşte un obiectiv este un fapt de normalitate”, a  mai punctat Eleş.

Cel mai probabil, în semifinale se vor califica CSU Alba Iulia, CSM Târgovişte,  BC Sepsi Sfântu Gheorghe, CSM Satu Mare sau ICIM Arad. Ultimele două formaţii vor avea meci direct.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate