Eni Laza
Data nașterii: 16.01.1989
înălțime/greutate: 1,73 metri/ 59 kg

CSU Alba Iulia are parte de un meci cu adevărat important, sâmbătă, de la ora 17.00. După ce în tur au pierdut clar la Timişoara, fără să poată ţine echilibrul, sportivele lui Miroslav Popov vor acum revanşa.

După o pauză de o săptămână, gruparea din Alba Iulia are parte de două jocuri de foc. Primul este sâmbătă, cu echipa care ar putea da peste cap obiectivul albaiuliencelor: BC Danzio Timişoara, formaţie care a administrat o înfrângere surprinzătoare în turul campionatului. Cu antrenor nou faţă de meciul tur, albaiuliencele aşteaptă partida cu sete de revanşă, chiar dacă conducătorii nu o văd ca pe una de răzbunare.

„N-are de ce să fie o revanșă pentru Alba, lucrurile sunt schimbate, încercăm să câștigăm un meci, care trebuie câștigat de Alba. Probabil aveau un avantaj dacă lucrurile erau la fel ca în tur, cu același antrenor poate aveau o şansă sau un avantaj”, a declarat Bogdan Duma, preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CSU Alba Iulia.

De partea cealaltă, Petru Eleş consideră că fetele trebuie să aibă o „tresărire de orgoliu”.

„Un meci dificil, în care însă mizez şi pe orgoliul jucătoarelor noastre. Sunt convins că vor să demonstreze că rezultatul din tur nu reprezintă valoarea lor faţă de echipa din Timişoara”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

Eni Laza, incertă pentru jocul de sâmbătă

După ce nu s-a antrenat marţi seara,  miercuri şi joi din cauza unor probleme la tendoane, Eni Laza va încerca totuşi să strângă din dinţi la jocul cu BC Danzio Timişoara.

Baschetbalista de la CSU Alba Iulia este incertă pentru jocul de sâmbătă, dar sunt şanse mari să evolueze în disputa cu gruparea din Banat.

Apel la publicul spectator. Duma: „Să vină cât mai multă lume la meci”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia face apel la fanii echipei să vină sâmbătă la meci şi să sprijine echipa locală de baschet feminin.

„Fanii echipei să vină în număr cât mai mare la sală şi să susţină echipa, pentru a ne putea bucura de încă o victorie împreună”, a declarat Bogdan Duma.

Disputa de sâmbătă va începe de la ora 17.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate