10658869_580481622057043_1880443079184310977_oTinerii karatiști din Cugir au obținut medalia de bronz în cadrul Campionatului Național de Karate Tradițional de la Brăila. Concursul a avut loc în perioada 25-28 septembrie.

Competiţia s-a bucurat de participarea a peste 400 de sportivi din 38 de cluburi din ţară. Secţia de karate a CSO Cugir s-a clasat şi de această dată pe podium, obţinând o medalie de bronz la proba Kumite individual prin tânăra sportivă Codrea Maria şi o medalie de argint la proba Kata pe echipe. Tinerii cadeţi care au reuşit să se impună ca o adevărată echipă, câştigând titlul de vicecampioni naţionali sunt: Oprea Sebastian, Ungur Valentin şi Codrea Marian Ştefan. Aceştia vor reprezenta România la Campionatul Mondial programat a se desfăşura în Egipt, la Cairo.

Atât tinerii karatişti cugireni, cât şi antrenorul lor, Pricob Vasile sunt hotârâţi să se întoarcă de la viitoarea competiţie mondială cu rezultate foarte bune. “Ne dorim o medalie de la acest campionat şi sperăm că va fi cea de aur. Această speranţă ne este alimentată de reuşitele de până acum: am început antrenamentele cu cadeţii în 2011, iar rezultatele au apărut încă de acum doi ani. Vom continua să ne pregătim în această perioadă şi cred că vom reuşi să obţinem rezultate de care să fim mândrii atât noi, cât şi cei care au crezut în această secţie de karate.” a declarat Vasile Pricob. Acesta a ţinut să le mulţumească pentru încredere şi pentru sprijinul acordat atât primarului Adrian Teban şi preşedintelui CSO, Adrian Mihai, cât şi părinţilor tinerilor karatiști.

 
 
 

Publicitate

Publicitate