La de sediul AJF Alba au început să fie puse vizele pentru anul 2013. Şefii instituţiei au amintit că cluburile care au restanţe de achitat nu vor putea beneficia de viza pentru 2013 până în momentul în care nu vor achita restanţele financiare.

Pentru aplicarea vizei anuale pe anul 2013, informăm membrii afiliaţi că sunt obligati să prezinte împreună cu carnetele de legitimare şi tabelul nominal tip completat. Organizatorii sfătuiesc că ar fi de preferat pentru administraţia AJF Alba, ca  la completarea tabelului cu numele jucătorilor pentru care se solicită viza anuală 2013, să fie trecute în ordine descrescătoare a vârstei (anul calendaristic al naşterii) de la cel mai în vârstă până la cel mai tânăr.

”Reamintim faptul că NU va fi aplicată viză anuală membriilor afiliaţi care au penalităţi restante din anul precedent, până la stingerea datoriilor respective către AJF Alba”, au declarat cei care se ocupă de vizele anuale.

Lider la restanţe între echipele din Liga a IV-a, este  chiar echipa ce conduce campionatul CSO Cugir, care are restanţe de  575 lei, în vreme ce la Liga a V-a Seria 1, Progresul Fărău are de achitat 695 de lei, penalităţi provenind din încasarea cartonaşelor galbene şi roşii, dar şi de la comisia de disciplină.  În seria a II-a, lider la restanţe este AS FC Decea cu 720 de lei neachitaţi, nici ei nu-şi vor primi viza dacă nu vor plăti această sumă. În seria III-a, echipa cu cele mai mari restanţe la AJF Alba este Mureşul Vinţu de Jos cu 925 de lei.  Vezi AICI toate penalităţile pe care echipele le au de plătit faţă de AJF Alba.

Suma totală a penalităţilor neachitate, la data de 10.01.2013, este de 14.069 lei!

 

Comentarii

  1. C.S. OLIMPIA AIUD spune:

    De ieri clubul nostru nu mai face parte dintre datornici, asa ca va rog actualizati tabelul cu penalitati !!!

    1. daca va uitati pe tabel scrie data in care a fost publicat si actualizat

 
 

Publicitate

Publicitate