Corpodean vs DamianAu mai rămas două luni până la alegerile pentru funcţia de președinte al AJF Alba, ocupată acum de Sorin Corpodean. Pentru alegerile din 8 iunie și-a anunțat intenția, deocamdată un singur candidat: Augstin Damian. 

Actualul președinte al AJF Alba, Sorin Corpodean va candida și el probabil pentru un nou mandat la Asociația Județeană de Fotbal, instituție la conducerea căreia se află de 15 ani.

„Dacă e cazul să depun dosarul sau o să candidez, o să știe lumea la vremea potrivită, deocamdată îmi duc mandatul la sfârșit”, a declarat Sorin Corpodean, președinte AJF Alba

De partea cealaltă, Augustin Damian a început campania,  în vreme ce Sorin Corpodean se rezumă la a spune scurt: „Eu mi-am făcut campanie în toți anii în care am lucrat pentru AJF Alba, ce altă campanie aș mai putea face?”.

În repetate rânduri, fostul vicepreședinte al AJF Alba, Augustin Damian, a făcut câteva declarații prin care au lăsat să se înțeleagă faptul ar putea ști anumite lucruri despre actualul șef al fotbalului județean. „Dacă voi fi nevoit, voi răspunde comentariilor, dar deocamdată nu e cazul”, a încheiat Corpodean.

Candidaturile se pot depune până la data de  25 aprilie, iar cei care doresc să ocupe funcția de președinte al AJF Alba treuie să aibă studii superioare și cazierul curat, astfel că dosarul nu ar fi unul foarte dificil pentru cei care ar dori să se alăture „luptei” dintre Damian și Corpodean. Reamintim că alegerile vor avea loc pe 7 sau 8 iunie, în funcție de programul competițional.

 
 
 

Publicitate

Publicitate