Aflată pe locul patru, la finalul turului, Volei Club Alba-Blaj a efectuat două transferuri în pauza de iarnă şi este pregătită să încheie campionatul pe o poziţie superioară.

Sâmbătă, echipa lui Marius Macarie debutează în noul an contra formaţiei SCM „U” Craiova, grupare aflată pe poziţia a 9-a după desfăşurarea turului.

„E o etapă foarte interesantă, cu meciuri care ar putea avea efect asupra echipelor din fruntea clasamentului. Craiova e o echipă arţăgoasă, noi trebuie să fim atenţi şi să câştigăm jocul”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Club Alba-Blaj.

Partida de la Craiova avea loc sâmbătă, de la ora 16.15, în direct pe DigiSport. În disputa cu SCM „U”  Craiova vor debuta şi  noile achiziţii ale echipei Josefina Fernandez şi Sherisa Livingston.

Sergiu Ştefănescu: „În retur, vreau să fim la mâna noastră”

Returul se anunţă destul de dificil pentru echipa din Blaj, mai ales că toate echipele care sunt angrenate în lupta pentru un loc în Europa s-au întărit.

„Mi-aş dori în retur în primul rând vreau să fim la mâna noastră, să nu depindem de nimeni. Trebuie să fim concentraţi, toate echipele s-au întărit. Important e cum jucăm în play-off”, a mai punctat Sergiu Ştefănescu.

Totodată, preşedintele grupării blăjene a precizat că momentul mai important va fi în play-off-ul de la finalul sezonului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate