După ce a încheiat turul în stil de mare echipă, cu opt succese consecutive, CSU Alba Iulia pornește la drum în 2013 sâmbătă în meciul  din deplasare contra formației SCM Craiova.

Fără probleme de lot și după o sătpămână de la reunire, echipa albaiuliană se  va duela cu gruparea pe care a învins-o de trei ori în noul an competițional. Chiar și așa directorul sportiv Petru Eleș consideră că jocul trebuie tratat cu atenție și că CSU nu-li mai permite experiențe neplăcute.

„Întotdeauna un meci care se joacă după o pauză mai lungă perioadă trebuie tratat cu atenţie sporită. De aceea mergem la Craiova încercând să jucăm cel mai bun baschet al nostru la momentul actual cu concentraţie de 100% ca să evităm orice experientă neplăcută. Revenim după o perioadă de transfer multe nu ştiu despre Craiova, nu ştim să fi făcut vreun transfer”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Disputa de la Craiova va avea loc sâmbătă de la ora 19:00. Pentru primul joc din 2013 antrenorii echipei au tot lotul la dispoziție, nici una din jucătoare nu este accidentată.

 
 
 

Publicitate

Publicitate