csuO nouă victorie fără probleme pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a câștigat în deplasare, scor 103-53 (32-17, 25-17, 20-1, 26-8), cu SCM Craiova, într-o partidă ce a contat pentru etapa a IX-a a campionatului național de baschet feminin.

Sportivele antrenate de Miroslav Popov au dominat meciul de la un capăt la altul, tehnicianul sârb introducând în teren alternativ două echipe pentru a testa cât mai multe scheme de joc. CSU a câștigat lejer toate cele patru sferturi, făcând din partidă practic un antrenament cu public. Următoarele etape sunt mult mai dificile: albaiuliencele întâlnesc ICIM Arad, miercuri în CEWL, respectiv CSVT Alexandria, sâmbăta viitoare. În urma acestei partide, CSU Alba Iulia rămâne pe treapta a doua a podiumului, cu 8 victorii și o singură înfrângere.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Sasa Cadjo – 19 puncte, Larisa Toma – 16 puncte, Ildiko Nagy – 14 puncte, Breanna Salley – 13 puncte, Jovana Vukoje – 10 puncte, Khadijah Whittington – 9 puncte, Tiffany Brown – 7 puncte, Alexandra Uiuiu – 7 puncte, Annemarie Părău – 6 puncte și Chastity Reed – 2 puncte.

Miroslav Popov mulțumit de meci, însă speră la îmbunătățiri

A fost un meci foarte bun, am împărțit echipa astfel încât fiecare jucătoare să intre în teren 20 de minute, pentru a rămâne în formă pentru meciurile viitoare. A fost un antrenament cu public, am încercat două lucruri noi în apărare și atac, per total am făcut un meci bun, însă întotdeauna avem câte ceva de îmbunătățit.

Larisa Toma, deranjată de ora la care s-a desfășurat partida

A fost dificil că partida s-a disputat atât de devreme, nu e ușor să faci prea multe pe teren în astfel de condiții, dar noi ne-am apărat bine, am marcat destul de ușor și cred că antrenorul a fost mulțumit. Este bine că am avut acest meci mai ușor după deplasarea obositoare din Cehia, dar și în perspectiva viitoarelor partide cu Arad și Alexandria.

 
 
 

Publicitate

Publicitate