Echipa antrenată de cuplul Tomas Bilek – George Lăncrănjan, CS Universitatea, s-a impus la Craiova, în primul meci din Cupa României 2012-2013. Scorul a fost de 50-58 (pe sferturi, 7-6. 8-17, 20-17, 15-18).

Echipa din Alba Iulia  a început greu, fiind condusă cu 7-6, dar în sfertul secund albaiuliencele au turat motoarele și au reușit să intre la pauza mare cu un avantaj de 8 puncte, când tabela indica 15-23.

În sfertul trei, cele două defensive au lăsat garda jos, iar scorul celui de-al treilea sfert a fost 20-17. A fost apoi 35-40, iar trupa lui Bilek a fost aproape să piardă avantajul ce părea liniștitor pentru aceasta.

În ultimul sfert, CS Universitatea a reușit să-și asigure victoria, iar returul de la Alba Iulia va aduce cel mai probabil calificarea echipei noastre.

Au marcat pentru CS Universitatea: Amanda Thompson 18,  Zenta Melnik 10, Tereza Brantlova 10, Eniko Laza 7, Alexandra Uiuiu 4, Laura Papp 3, Katya Abramzon 2, Becca Tobin 2 și Jovana Vukoje 1.

 

Comentarii

 1. moni spune:

  Felicitari fetelor si antrenorilor ! Asteptam meciurile de acasa la care putem participa si noi cei care va iubim. Multumesc domnului Catalin Craciun pentru felul in care i-a prezentat pe cei doi antrenori.Cu adevarat sint un cuplu si le doresc succes in acest an competitional. Am reusit sa descarc pozele(dupa sfatul dumneavoastra) dar acum mai vreau sa va rog sa-mi spuneti cum pot sa copiez articolul de mai sus.Am incercat:click dreapta,inserat etc. dar nu reusesc. Mi-ar placea sa le pot descarca.Multumesc! Hai CSU !

  1. Aveti nevoie sa il pastrati pentru dumneavoastra sau sa il publicati undeva? lasati-mi adresa de e-mail si o sa va trimit articolul (comentariul cu e-mailul nu va fi publicat)

 2. moni spune:

  Vreau doar sa-l pastrez pentru mine.Mi-ar placea sa am toate comentariile dumneavoastra.Stiti cum sint fanii,colectioneaza orice cu echipa lor favorita.Voi incerca sa fac un abonament la ziarul Alba24 sau sa il cumpar de la un chiosc de ziare, daca bineinteles, se gaseste si in localitatea mea. In caz contrar va voi scrie adresa mea de e-mail.Va multumesc!

  1. ziarul exista doar online, o sa primiti pe e-mail informatiile

 3. moni spune:

  Urmaresc meciul de baschet pe site-ul Federatiei Romane de Baschet (punctajul) si ma intreb de ce nu se implica televiziunea locală, sa faca un efort pentru a transmite toate meciurile care se desfasoara pe teren propriu.
  Felicitari pentru victoria obtinuta azi cu SCM Craiova!!!

 
 

Publicitate

Publicitate